Γιατί το Juvederm® Ultra® είναι διαφορετικό;

Η σειρά εμφυτευμάτων Juvéderm® ULTRA®  είναι η τελευταία γενιά υαλουρονικού οξέως (ΥΟ) δερματικής πλήρωσης. Πολλαπλές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν πως το Juvéderm® ULTRA® διαφοροποιείται από τις άλλες επιλογές αισθητικής βελτίωσης του προσώπου. Επιλέξτε από τη λίστα για να διερευνήσετε τις διαφορές αναλυτικά:

 

Αποτέλεσμα με διάρκεια

Ομαλότερη έγχυση και αποτελέσματα

Η πιο άνετη εμπειρία έγχυσης

Η σειρά Juvéderm® ULTRA® έναντι άλλων θεραπειών χαλάρωσης ρυτίδων

Η σειρά Juvéderm® ULTRA® έναντι θεραπειών πληρώσεως κολλαγόνου

Η σειρά Juvéderm® ULTRA® έναντι άλλων υαλουρονικών οξέων (ΥΟ) πλήρωσης

Αποτελέσματα που διαρκούν με Juvéderm® ULTRA

Σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, 292 ασθενείς έλαβαν μία έγχυση Juvéderm®  ULTRA® ή ULTRA PLUS σε μια ρυτίδα μεταξύ μύτης και στόματος, και ένα προϊόν πλήρωσης βασισμένο στο κολλαγόνο στην άλλη πλευρά. Τα εμφυτεύματα  κολλαγόνου χρησιμοποιούνται συχνά για μελέτες όπου οι ερευνητές προσπαθούν να εντοπίσουν πόσο καλά λειτουργούν.

 

 

Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έδειξαν ότι το 81% των ασθενών που έλαβαν θεραπεία με Juvéderm® ULTRA Plus® (ισοδύναμο του Juvéderm® ULTRA 3) είχαν σημαντική βελτίωση στη σοβαρότητα των ρυτίδων μετά από 9 μήνες. 78% έδειξε  βελτίωση ακόμα και μετά από 1 χρόνο. Αυτά ήταν και τα κλινικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για την εξασφάλιση από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA των ΗΠΑ) της έγκρισης του αιτήματος ότι η  οικογένεια προϊόντων Juvéderm® διαρκεί μέχρι και 1 έτος. Δείτε τα παρακάτω αποτελέσματα.

juvederm lasting results

Επιστροφή στην κορυφή >>

Ομαλότερη έγχυση στιςρυτίδες και αποτελέσματα

Η σειρά Juvéderm® ULTRA®  εξελίχθηκε  για να είναι πιο ομαλή και ευκολόπλαστη από ό, τι τα περισσότερα υαλουρονικά οξέα (ΥΟ) θεραπείας δερματικής πλήρωσης (fillers), που σημαίνει ότι είναι εύκολο κατά την έγχυση και δίνει μια πολύ φυσική εμφάνιση και αίσθηση όταν μπαίνει στο δέρμα. Στην πραγματικότητα … η διαφορά είναι εμφανής.

juvederm smoother injections results

Επιστροφή στην κορυφή >>

Η πιο άνετη εμπειρία θεραπείας δερματικής πλήρωσης

Πιθανότατα η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των προϊόντων Juvéderm® ULTRA® και των άλλων υλικών πληρώσεως (γεμίσματος), είναι το επίπεδο άνεσης στην εμπειρία του ασθενούς.

Όταν ρωτήσαμε τους ανθρώπους που υποβάλλονται σε θεραπεία τι ήθελαν περισσότερο, και τους ιατρούς πώς θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εμπειρία δερματικής πλήρωσης και οι δύο ομάδες συμφώνησαν ότι η επίτευξη της πιο ανώδυνης και άνετης εμπειρίας ήταν βασική. Εμείς στην Allergan ακούσαμε αυτό το feedback και ενισχύσαμε την σειρά Juvéderm® ULTRA® με ένα αναισθητικό που χρησιμοποιείται συνήθως από τους οδοντιάτρους και άλλους ιατρούς στην τοπική αναισθησία.

Juvéderm® ULTRA Αξιολόγηση από εμπειρογνώμονες – μέρος 1

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2007 από τον Dr Phillip Levy (δερματολόγο από τη Γενεύη στην Ελβετία),  τον Dr Koenraad de Boulle (δερματολόγο από το Aalst στο Βέλγιο) και τον Dr Herve Raspaldo (πλαστικό χειρουργό από τη Νίκαια στη Γαλλία), συγκρίθηκε το Juvéderm® Ultra 3 με ένα άλλο υαλουρονικό οξύ (ΥΟ) δερματικής πλήρωσης (Surgiderm 30XP). Η μελέτη απέδειξε ότι το Juvéderm® Ultra 3 θεωρήθηκε από εύκολο έως και πολύ εύκολο στην έγχυση στο 95% των θεραπειών πλήρωσης. Υπήρξε μια στατιστικά σημαντική μείωση στον πόνο, στην χρήση τουJuvéderm® ULTRA 3 σε σύγκριση με τα άλλα εμφυτεύματα πλήρωσης, που αποδεικνύει ότι το Juvéderm® ULTRA® παρεχει αυξημένη άνεση ασθενούς κατά τη διάρκεια των εγχύσεων και σημαντική συνολική βελτίωση της όλης εμπειρίας της θεραπείας.

expert evaluation part 1

Juvéderm® ULTRA® Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων – μέρος 2

Μια παρόμοια αλλά ευρύτερη μελέτη ακολούθησε, όπου 806 ασθενείς υποβλήθηκαν σε θεραπεία από 82 διαφορετικούς ιατρούς. Όλοι οι συμμετέχοντες στη μελέτη είχαν προηγουμένως χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως (ΥΟ) και τους ζητήθηκε να συγκρίνουν την προηγούμενη θεραπευτική εμπειρία τους με αυτήν από το Juvéderm®  ULTRA  3. Περισσότερο από το 80% των συμμετεχόντων και των ιατρών έκρινε ότι η εμπειρία θεραπείας με το Juvéderm® ULTRA  3 ήταν λιγότερο  επώδυνη από ό, τι με τα άλλα υαλουρονικά οξέα. Πάνω από το 97% των συμμετεχόντων θα συνιστούσαν την θεραπεία πλήρωσης ρυτίδων με Juvéderm® ULTRA  3 για τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους τους.

expert evaluation

Επιστροφή στην κορυφή >>

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Juvéderm® ULTRA® και των άλλων θεραπειών χαλάρωσης – απάλυνσης ρυτίδων

Η σειρά εμφυτευμάτων Juvéderm® ULTRA® και οι άλλες θεραπείες χαλάρωσης ρυτίδων (αλλαντική τοξίνη τύπου Α), λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους.

Τα εμφυτεύματα (ΥΟ) Juvéderm® ULTRA® μιμούνται τη φυσική δράση ενυδάτωσης και επανόρθωσης του υαλουρονικού οξέως του δέρματός μας, το οποίο  διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό. Συμπληρώνει και λειαίνει τις γραμμές και ρυτίδες του προσώπου, τα σημάδια ακμής, άλλες ελλείψεις του περιγράμματος του δέρματος καθώς και τον χαμένο όγκο. Οι πιο κατάλληλες γραμμές και ρυτίδες για τη θεραπεία με τα εμφυτεύματα Juvéderm® ULTRA® είναι εκείνες που περιγράφονται ως στατικές, αυτό σημαίνει τις βαθιές γραμμές – ρυτίδες του προσώπου που μπορούμε να δούμε στο πρόσωπό μας ακόμα και όταν είναι ακίνητο. Οι στατικές γραμμές οφείλονται στην έλλειψη της ελαστικότητας του δέρματος και προκαλούνται από τον ήλιο, το κάπνισμα και δυστυχώς είναι γενετικής προέλευσης. Οι άλλες θεραπείες χαλάρωσης ρυτίδων δρουν στοχοποιημένα  για την χαλάρωση των μικροσκοπικών μυών που προκαλούν τις ρυτίδες συνοφρυώματος και λειαίνουν τις ρυτίδες για 4 μήνες ή και περισσότερο.

Επιστροφή στην κορυφή >>

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των εμφυτευμάτων Juvéderm® ULTRA®

έναντι θεραπειών πληρώσεως κολλαγόνου;

Τα εμφυτεύματα Juvéderm® ULTRA® κατασκευάζονται από την ουσία που ονομάζεται υαλουρονικό οξύ (ΥΟ), η οποία βρίσκεται σε φυσική μορφή στο δέρμα, παράλληλα με το κολλαγόνο.

Αυτά τα δύο συστατικά του δέρματος, μαζί με κάποια άλλα, έχουν την τάση να αποδομούνται με την πάροδο του χρόνου, αφήνοντας τα σημάδια της γήρανσης εμφανή.

Οι ενέσεις κολλαγόνου έχουν χρησιμοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα ως εμφυτεύματα δερματικής πλήρωσης σαν συμπλήρωμα της απώλειας του όγκου του δέρματος, αφαίρεση ρυτίδων και αποκατάσταση του όγκου στο πρόσωπο. Τα εμφυτεύματα (ΥΟ) όπως τα  Juvéderm® ULTRA® έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή διότι διαρκούν περισσότερο – στην περίπτωση της οικογένειας Juvéderm® διαρκούν έως και 1 έτος, ενώ οι περισσότερες ενέσεις κολλαγόνου είχαν την τάση να διαρκούν λιγότερο από 4 μήνες.

Επειδή παίζουν διαφορετικούς ρόλους στην αποκατάσταση της φυσικής εμφάνισης του δέρματος μας, η οικογένεια Juvéderm® ULTRA® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το κολλαγόνο για να δημιουργήσουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία των ίδιων γραμμών στην ίδια συνεδρία.

Πώς η σειρά εμφυτευμάτων (ΥΟ)  Juvéderm® ULTRA®

συγκρίνεται με άλλα υαλουρονικά οξέα (ΥΟ) πλήρωσης;

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Dr Levi, τον Dr De Boulle και τον Dr Raspaldo συνέκρινε ένα διαφορετικό υλικό πληρώσεως (ΥΟ) (ένα προϊόν που ονομάζεται Restylane – Perlane, και παράγεται από την QMed) με το Juvéderm® ULTRA 3. Η θεραπεία έγινε σε 126 ασθενείς με  Juvederm® ULTRA 3 στις ρυτίδες μεταξύ μύτης και στόματος στην μια πλευρά και στην αντίστοιχη πλευρά με Perlane. Οι ιατροί χρησιμοποίησαν 0,6 ml (ΥΟ) ανά πλευρά, που ήταν η ποσότητα που θεώρησαν ότι είχε το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Juvéderm® ULTRA 3, παρείχε ανώτερη άνεση και  εμπειρία κατά τη θεραπεία των συγκεκριμένων ρυτίδων σε σύγκριση με το Perlane και είχε ισοδύναμο αισθητική αποτελέσματα. Όταν οι ασθενείς ρωτήθηκαν ποιο προϊόν θα προτιμούσαν, το 95% προτίμησε την πλευρά που είχε λάβει θεραπεία με Juvéderm® ULTRA 3, που δείχνει ότι αυτό είναι μια πραγματικά φιλική προς τον ασθενή θεραπεία!

juvederm compare

Επιστροφή στην κορυφή >>

 

Επόμενο: Σχετικά με Δερματική Θεραπεία πλήρωσης >>

girl
βρείτε την κλινική σας